20 Nisan 2013 Cumartesi

Büyüdü de Özcan Denizle bile sevişti haberi






******************************************



Neslihan Atagül'ü, efsane dizi "Yaprak Dökümü"nün Deniz'i olarak tanıdık hepimiz. Önce Fikret'e kök söktüren sonra da anlayışlı genç kız halleriyle.Neslihan bu süreçte Güler Ökten gibi çok değerli bir oyuncuyla çalışma fırsatı da elde etti.

"Canım Babam"sa rol aldığı bir başka diziydi. Burada da Mehmet Aslantuğ'un kızını canlandırdı.Özge Özberk'in de dahil olduğu kadroda Neslihan yine babasının birtanesi olan kızıydı.


Onu uzun süre hep sevimli, haşarı ve tatıl genç kız olarak izledik.Ama karşımızda artık bambaşka bir Neslihan var, güzel ve genç bir kadın.Kısa zamanda gözümüzün önünde büyüyen Atagül, son olarak "Araf" filminde Özcan Deniz'le birlikte oynadı.


Neslihan, filmde, akranı olan genç yerine kamyon şoförünü oynayan Özcan Deniz'i tercih ediyor ve hiçbir şeyi umursamadan Deniz'le sevişiyor.Kariyer basamaklarını hızla tırmanan Atagül, bu rolüyle Altın Koza Film Festivali'nde Türkan Şoray'ın elinden aldı ödülünü.Film, Türkiye sınırlarını da aştı, Venedik Film Festivali'ne de katıldı.Hem film hem de güzelliği ve yeteneğiyle Atagül, Venedik'teki festivalden de hayli övgü aldı.

kaynak:bodrumhakimi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder