14 Kasım 2013 Perşembe

Diri diri çürüyerek kurtlanan vatandaşımız




**************************************************








Akrabaları ve tarafından hiç hastaneye götürülmediği ileri sürülen 81 yaşındaki işitme ve konuşma engelli, şeker hastası Orhan Kılıç, evinde sağ ayağı kangren olup, çürümüş olarak bulundu.

Sarıkapılar Mah. yaşayan işitme ve konuşma engelli işçi emeklisi Orhan Kılıç'ın bir süre önce  ayağında şeker hastalığı nedeniyle damar tıkanıklığı meydana geldi.

ÇÜRÜYÜP KURTLANDIĞI GÖRÜLDÜ

Yakınları tarafından hastaneye götürülmediği ileri sürülen Kılıç'ın bacağı kangren oldu. Orhan Kılıç'ın bacağı zamanında müdahale edilmediği için çürüyüp, kurtlandı.

Yaşlı adamın durumuna üzülen komşularının haber vermesi üzerine gelen gazeteciler, Kılıç'ın durumunu görünce şoke olup, 112 Acil Servis'e bildirdi.

BACAĞININ KESİLECEĞİ SÖYLENDİ

Sağlık çalışanları ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıkları Kılıç'ı Denizli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Buradaki gerekli tetkiklerin ardından yaşlı adamın sağ bacağının diz hizasından kesileceği bildirildi. Komşuları Kılıç'ın durumuna üzüldüklerini belirterek, yakınlarının ilgilenmemesine tepki gösterdi. Komşuları, yaşlı adamın eşinin öldüğünü ve bir oğlunun bulunduğunu bildiklerini dile getirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, konuyla ilgili araştırma başlattıklarını söyleyerek, "Hastaneye derhal bir ekip yolladık. Orhan Kılıç'ın durumunu öğreneceğiz. ve Gereken ne önlem varsa hepsini alacağız" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder