14 Nisan 2014 Pazartesi

Yok böyle bir kız tavlama taktiği :D kızlar nasıl tipleri tercih eder işte örnek

Yok böyle bir kız tavlama taktiği :D kızlar nasıl tipleri tercih eder işte örnek





*****************************************************






yok böyle bir kız tavlama taktiği ve tekniği... kızlar nasıl tipleri tercih eder işte örnek:) 

KIZ TAVLAMAK İÇİN GEREKEN BÜTÜN BİLGİLER

Sizlere kız arkadaş edinme konusunda bilmeniz gereken her şeyi tek tek öğretiyoruz. Aşağıda yazanları sırasıyla uygularsanız başarmamanız için hiçbir sebep olmaz.

1.STANDARTLAR

KIZLAR NELERDEN HOŞLANIR?

Kızların hoşlandığı şeyler standart denilebilir. Yani kolay kolay değişmez. Bunların ne olduklarını mutlaka bilmeniz gerekiyor. Peki nedir bunlar?

"Sinemaya gitmek,müzik dinlemek, cafelere gitmek, makyaj yapmak ve tabiki dedikodu yapmak :D."

Tabii kızlar bahsettiğimiz bu konulardan sanat olanlarıyla gerçekte asla ilgilenmezler. Diğerleri onlar için neredeyse yaşama şeklidir. Yapmamız gereken şeylerden biri de, kızların hoşlandığı müzikler hakkında az çok   bilgi sahibi olmaktır. Peki bu ne işinize yarayacak? Kızarkadaş edinmenin en kolay yolu kızla ileri derecede muhabbet kurmaktır. Bu muhabbetlerin ilk kurulum aşaması ise müzik geyiği ile olur. Kızlar hiçbir zaman göründükleri gibi değildir. Kız tavlamak istiyorsak her zaman uydurmaya hazır olmalıyız. 

KIZLARIN GENEL PSİKOLOJİSİ.

Şunu kesinlikle aklınızdan çıkarmayın: Kızlar genellikle dokunsan ağlayacak gibi yaşar. Yani tuhaf bir şekilde devamlı büyük bir sorunları vardır; ya aileleri onları anlayamıyordur, ya da güzel değillerdir, ya abileri sürekli onlara baskı yapıyordur ya da sırf problemli görünmek için bir sıkıntısı varmış rolü yapıyordur. Peki bu durumda biz ne yapmalıyız? Elbette biraz psikoloji oyunu oynuyoruz. NASIL KARİZMA YAPILIR? bölümünde göreceğimiz gibi, siz kıza karizma yapmak için, felsefe ve psikoloji ilgilendiğinizi kıza mutlaka ama mutlaka söyleyeceksiniz. Bu birinci adım...

Sonra da tabki kızı teselli eden centilmen arkadaş, dost rolüne yatacaksınız. :D Ama centilmen olmak bu durumda pek işe yaramaz, bu yüzden kızın yanında zihin okuyan biri gibi görünmeniz lazım. Yani, kıza sürekli "senin beynini okuyorum" rolü keseceksiniz ;) . Kızlar sandığınız gibi yakışıklı olmaya değil, karizmaya önem verirler. Yani çok karizmatik bir erkeğin kız arkadaş edinme şansı, çok yakışıklı bir erkekten aslında 100 kat daha fazladır. Peki nasıl karizma yapılır? bunu da başka bir konuda irdeleyelim ;)

kızları anlamak,kızlar kızları tavlamak kız tavlama,sevgili aşk müzikleri romantik müzikler,sevgiliye süpriz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder