30 Mayıs 2014 Cuma

Gizemli hayırsever bir adam Twitter üzerinden para dağıtıyor

Gizemli hayırsever bir adam Twitter üzerinden para dağıtıyor



Twitter'dan attığı tweetlerle insanları bazı yerlere yönlendiren adam, içi parayla dolu zarfı ipuçları vererek bulduruyor.

İsmini açıklamak istemeyen hayırsever adam, attığı şifre içeren tweetlerle insanları ABD 'nin San Jose ve San Francisco eyaletlerinde farklı belli yerlere yönlendiriyor ve ipuçlarını takip ederek buralara gelen Twitter kullanıcıları, içi parayla dolu bir zarfla karşılaşıyor. @Hiddencash (Gizli para) isimli Twitter hesabı üzerinden bugüne kadar tam 5 bin dolar dağıttığı biliniyor.

ŞİFRELİ Twitter mesajları atıyor



Hayırsever adam, servetini gayrimenkul sektörü sayesinde elde ettiği paraları topluma bir şeyleri geri vermek istediği gerekçesiyle ve insanları gülümsetmenin onu mutlu ettiği için yaptığını söylüyor.

Attığı twitlerden birisi şu şekilde: "Taş plak öldü diyorlar. Ama o hâlâ yaşıyor. Hem de adı aşkın zıttı olan bir sokakta."

'AMACIM İNSANLARI BİRAZ GÜLÜMSETMEK''
Time dergisine isminin gizli tutulması şartıyla konuşan hayırsever adam, hedefinin  'insanların biraz gülümsemesini sağlamak' olduğunu söylüyor. Zarflarda saklanan paralar telefon kulübesinde veya sandalyelerin altında zarflarda bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder